Водолей – личен и социален живот  2012 г.

 
Както е известно Водолеите са най хуманната зодия, те винаги са готови да се притекат на помощ, без да търсят наяква лична изгода от това. Водолеите са също знака на науката, химията, физиката, астрономията и астрологията - и повечето от тях са добри математици. Те са най- социалният  знак и също така си падат „малко” ексцентрици.

Водолеите обичат да са сред приятелите си и да работят върху творчески проекти. Тези гении са склонни да прекарват много време сами, когато работата ги е налегнала.
Тази година две от планетите на любовта Венера и Нептун ще затанцуват своя вълшебен танц в знака на Водолей. Ако се питате какво ли значи това, има само една дума – любов. Вашите връзки не са от най лесните, защото трудно намирате партньор, който да не ви задушава и да ви дава възможност да бъдете независими. Този път нещата обаче ще са различни и хармонията при вас ще е пълна. Дори и най- заклетите самотници имат шанс през тази година да си намерят майстора. Радвайте се на красивите моменти подарени ви от съдбата при тази толкова различна за вас година.