Овен през 2013г.



Парите и кариерата ще бъде най-взискателните области за хората от зодия Овен през 2013 година. В това отношение ще трябва да сте внимателни, предпазливи и да не прибързвате и претупвате това с което се занимавате. Въпреки това с отговорност и постоянство, планетните енергии в тези сектори може да се обърнат за вас в злато и успех. 

Уран има нужда и желание за новости и експерименти и вие не трябва да ги потискате. Това е добър начин да опитате нещо ново, което ще ви донесе неочаквани приятни фактори  в начина ви на живот и дори ще обогати мирогледа ви.Обновяване, коригиране и модернизиране! Не приемайте крайно внезапни и рисковани завои, все пак. Съхранявайте добри навици и да се отървете от вредните.
Нептун в дванадесети дом на  Овен "ще подхранва" зоната на здрача ", която трябва да бъде държана под контрол: зона на границата между морално и неморално, законна и незаконна, пристрастяване и свободна воля. Стойте далеч от примамливите неща, които се опитват да ви изкушат с финес  - това което блести не винаги е злато, и щом нещо е много лесно, може би има и уловка и висока цена ?

Първата половина на годината е подходящо за учене, за предприемане на практически курс, за среща с нови хора и обмяна на идеи.

Във втората част на 2013 година ще бъде благоприятна за дома и семейството. Можете да се заемете с ремонт, преместване в по-просторна къща, може да си купите къща, парче земя или трайна ценна вещ. Вашето семейство може да стане по-голям от раждането на нов член, а родители и роднини ще ви подкрепят и радват.

Прекарвайте колкото се може повече от времето си на открито в спортуване и активен отдих , това е един хубав и възхитителен начин да избягате от стреса!