Скорпион през 2013г.




Скорпиони,  2013 година няма да бъде лесна за вас. Тя ще ви донесе допълнително натоварване и работа, което ще бъде много уморително за вас и в някои отношения дори ограничаващо.

Сатурн ще ограничи свободата ви на действия и ще ви принуди да вземете някои решения, които обикновено ще са направени по необходимост, а не от ваше желанията.

Сатурн има навика да съумява оптимизъма, да причинява меланхолични или обезкуражаващи мисли. Бъдете силни и не му позволявайте да ви сломи, мислите позитивно, и прекарват времето си около щастливи, динамични хора.

Гледайте и вашето здраве! Сатурн ще отслаби тялото ви, което от своя страна ще ви направи  уязвими за простудни заболявания, деминерализация, стоматологични и дерматологични проблеми.

До есента на 2015 г., здраве, ще изисква постоянен наблюдение. Под влиянието на Сатурн, болестите се развиват тихо, но постепенно и те ще са склонни да станат хронични, ако не им обърнете внимание на време.

Сатурн ще донесе и предимства, ще ви направи по-дисциплинирани, ще се отървете от лоши навици и може би дори да отслабнете, ако това е нещо което искате.

Що се отнася до Плутон, планетата с която имате толкова много сходства, той ще бъде за дълъг период в дома на интелекта ви. Можете да го използвате, той ще ви дава сила да се фокусирате дълбоко върху ценна информация, да учите, да анализира, дешифрира, да правите изследвания, опит, разследване.