Близнаци през 2013г.




2013 година ще привлече вниманието ви към професионалния сектори, като голям професионалист и финансов потенциал. Тенденции на Нептун, който се намира в дома на кариерата на зодия Близнаци, заедно с Меркурий транзитиращ във  водните знаци, показват тласък към творчество, фантазия, интуиция, идеали, призвание и ангажименти за постигане на успех.

При тези конфигурации, талантите обикновено процъфтяват и намират своя път. Най-добри резултати ще постигнат тези, които се трудят с любов и усърдие в тази посока.

Темата, която трябва да се разглежда също много сериозно през 2013 г., е здравето. Със Сатурн в дома на здравето на Близнаци, могат да се появят хронични заболявания, както и заболявания трудни за лечение, това може да предизвика притеснения и постоянни тревоги. Най-честите усложнения от типа на Сатурн са повтарящи се простудни заболявания, хронична умора, болки в костите, ставите, зъбите, проблеми с кожата, ноктите и косата!

Не бива да се пренебрегват някои от тези симптоми, обръщайте внимание на всичко, трябва да се лекувате своевременно, а медицински препоръки, да се спазват точно.

Можете да преминете успешно през този период, с помощта на дисциплина, търпение и упоритост. Имайте активен, но организиран живот! Отдайте се на малките удоволствия, но избягвайте крайностите! Правете си редовни прегледи,  вслушвайте се в тялото си и се грижете за себе си!