Овен - Личен и социалния живот 2012 г.




Ако последните няколко години не бяха от най-добрите за зодия Овен, то  предстоящата 2012г. ще им донесе много късмет. Съвпада на Луната с Уран, планетата на късмета, е във вашия знак и тези две планети ще се свържат с Венера, планетата на любовта и парите. Така че е време да се насладите на едни прекрасни моменти през новата година, и в материален и в любовен план.


Не губете нито минутка време в чудене какъв е вашият късмет и какъв може да бъде. С планетата Уран в знака на Овен можете да очаквате неочакваното. Каквото и да изскочи на пътя ви, то ще бъде нещо, което ще ви донесе надежда, щастие, късмет и облекчение.


Вашият късмет ще е редом до вас, докато годината се изнизва към края си. До средата на лятото планетата Венера ще бъде в съвпад с Юпитер, така че вашите финанси и любовния ви живот ще бъдат все още силни.


Единствената реална трудност, която може да ви донесе някакви разочарования, е позицията на Сатурн, планетата на пречките и забавянията. Тя е във Везни и е в опозиция на вашия знак. Не бъдете прекалено разочаровани, ако вашите усилия за благополучие не се случват веднага. Сатурн е планетата на кармата, тя ни учи да бъдем търпеливи. Така че най-важният урок за Овните през тази година е да се научат на търпение, ако искат да са щастливи.