Везни през 2013г.


Предстой ви една много пълноценна година. Кариерата ви ще достигне своя връх и ако използвате шансовете си правилно, можете да направите забележителен напредък. Секторите в хороскопа ви, които засягат кариерата, парите и работата, ще бъдат силно подчертани през 2013 година.

Присъствието на планетата Нептун в 6 дома (работа) на Везни показва, че ще ви подтикне към  творчество, художествена мисъл, фантазия и талант. Поставете тези елементи в професията си и ще имате невероятни резултати! Въпреки това, не нарушавайте реда и дисциплината, бъдете умерени. Нептун е много нетърпелив да създаде безредие и объркване.

Меркурий ще извършва три ретроградни движения през 2013 отново във вашите сектори засягащи, работата и професионалните дейности. Той ще е дълго време там, с което ще ви накара да обърнете внимание повече на обучението, комуникациите (писане, красноречие, споделяне), документи, сделки, борси, сделки и пътувания. Всички тези дейности ще имат голямо влияние върху професията ви и парите.
Бъдете внимателни, особено в периодите от 5 февруари - 14-ти април 2013 г. (Меркурий е в дома на кариера) и 29 септември - 5-ти декември  (Меркурий е в дома на пари). Внимавайте какви документи и договори подписвате, защо когато Меркурий е ретрограден всичко може да се обърка !

Дом, семейство, родители, имоти и стоки за дълготрайна употреба ще изискват по-голямо внимание от ваша страна през цялата година, но най-силно ще усетите това през месец Ноември.

Здравето също ще трябва да бъде под постоянно наблюдение. Имунната ви система трябва да бъдат засилена, чести медицински прегледи са препоръчителни, както и избягването на обстоятелствата, които могат да доведат до изтощаване или отравяне. постарайте се да водите балансиран, здравословен начин на живот и всичко ще бъде наред !