Близнаци - личен и социален живот 2012 г.



Ако има знак, който да притежава достатъчно изобретателност, за да преминем през трудните времена без големи страдания и емоционални сътресения, то това е знакът на Близнаци. Близнаците притежават бързи очите и бърз ум, затова те са и едни от най-умните и находчиви зодии от зодиака. Каквито и предизвикателства да ви се изпречват на пътя, вие обикновено намирате бързо и лесно решение за тях и така продължавате напред с вашите проекти.

Рутината е много чужда на Близнаците. Те обичат и търсят необичайните, чудати, ексцентрични и неочаквани страни на живота, а през 2012 г. те със сигурност ще видят много от тях!

Близнаците се развиват и преуспяват благодарение на промяната и се стремят към неповторим и уникален опит. Като Близнаци вие нямате нищо против да се възползвате от шансовете на живота, които биха се сторили на другите знаци ексцентрични и чудати. Близнаците могат да подлудят другите. Един ден те са категорични и твърди за една идея, а на следващия ден те вече са отегчени от нея до сълзи. През 2012 г., обаче,  всички промени, които ще се случат на повечето от зодия Близнаци, ще им донесат просперитет и успехи. Скуката може да си тръгне по пътя и да забрави за вас, защото пред вас се очертава една година, изпъстрена с много приятни и разнообразни събития.