Рак - личен и социален живот 2012 г.

Ако сте се интересували как се развиват събитията в световната икономика или за местния пазар на труда, значи знаете, че не трябва да поемате рискове. Ако имате семейство, може да  бъдете особено притеснени, защото вашата ситуация в работата може да e доста несигурна 2012 г. Един ден вие, като че ли се справяте много добре, а на следващият ден неприятни инциденти изискват от вас големи разходи.


Раци, не се притеснявайте, защото всичко е пропорционално. Както си мислите, че сте в голямо беда, може просто да се изисква малко повече усилие за да тръгнат събитията в правилна посока. Така че не се настройвайте негативно, а гледайте по-оптимистично на нещата.


Новолунието в Рак се пада на 19 юли, така че ако сте решили да предприемете някакви големи промени в живота си, като: започване на нова работа, създаване на нов ангажимент, поставяне на голяма лична цел - това е правилният момент, за да да го направите.


Вие ще бъдете много по-щастливи през 2012 година. Без значение колко лоши неща са се случили, тази година ще бъде различна. Пуснете се по течението без страх да направите промените, от които имате нужда. Наслаждавайте се на хубавите моменти и не забравяйте, че лошите неща понякога не са толкова лоши. Когато всичко е направено и казано както трябва, нещата в живота работят най-добре.