Телец - личен и социален живот 2012 г.


Ех, Телци, надявате ли се Новата година да е по-добра в сравнение с предишните? Тази година ви дава шансовете, най-накрая да получите вашето желание. На първия ден от новата година Юпитер, планетата на радосттa, късмета и щастието, ще бъде във Вашия знак и ще остане там в продължение на цели шест месеца. Това не е ли прекрасна новина и прекрасно начало на 2012г.?


Както винаги Юпитер предсказва добра съдба и това може да включва любов, пари, здраве и много, много добри приятели - нови и стари. Телецът е добродушен знак и се радва на компанията на приятели, но тази година ще имате повече поводи за празнуване, отколкото е обичайно!


Ако част от вашето голямо щастие включва парите, то бъдете внимателни да не ги изхарчите всичките наведнъж. Отворете си спестовна сметка или направете някаква инвестиция. Проверка на фондовия пазар също може да ви е от полза, не приемайте парите за даденост и че те са единственият ви подарък от Юпитер.


Може да се срещнете случайно със скъп приятел. Възможно е да решите да отидете на екскурзия или пък бихте могли да започнете уроци от някакъв вид. Всички тези възможности имат потенциал да ви доведат до невероятно развитие. До края на годината ще имате повече вяра в себе си, ще бъдете по-доволни от живота си и ще се отпуснете да правите амбициозни планове за бъдещето.