Дева - личен и социален живот  2012 г.

Вие, Деви, може да очаквате през 2012 г.  банковата ви сметка, доста да набъбне. В началото на годината Юпитер, планетата на изобилието, ще бъде в Телец, знака на парите, при което много добре ще си сътрудничи с Марс, планетата на действие, в знак на Дева, това съчетание ще ви донесе много шансове за работа и печалба.

Не на последно място към края на годината Слънцето и Плутон - планетата на богатството, и двете влизат в Козирог, знака на бизнеса, което ще е ви даде доста шансове в тази сфера. Тъй като сте умни и свестени работници, вие ще имате възможността да изпълните няколко важни проекти - и да се из качите нагоре в служебната йерархия.

На 6 септември, ще има още една добра звездна конфигурация в земните знаци, а пък на 16 септември има новолуние във вашия знак. Дали сте доволни или не сте от сегашното си положение, съдбата ще ви поднесе шанс да получите по-добро. Това се случва отчасти, защото икономиката започва да се възстановява, а също защото планети създават добри обстоятелства и по-добри перспективи за вас. Вие гледате напред в бъдещето с надежда и тази годена ще имате шанс да сбъднете това на което се надявате, а може би дори и повече.