Стрелец - личен и социален живот 2012 г.
Както винаги, любопитството на Стрелците е безгранична. Вероятно се чудите какво ще ви се случи през 2012г. Звездите знаят, че обичате да пътувате много,  да пътувате до места, на който никога не сте били - все пак ! През 2012г. ще има доста възможности за пътуване по работа и вероятно това до някъде ще задоволи вашата неспокойна душа! Ако имате семейство, обаче, това може да не се хареса и да възникнат проблеми заради тези пътувания. Вашият шеф ще трябва да разбере, че всичко си има граница.

Налице е също така възможност да започнете някакво обучение или нов курс. Вероятно ще решите да увеличате знанията си в някаква област за която сте искали още преди време да научите повече. Това може да включва сегашната ви  работа или може да бъде някакво ваше хоби, или нещо от което сте очарованието от скоро .
Няма съмнение, че ще се справяте добре с новите си задачи и начинания. Тази година ви дава невероятни шансове да развивате вашите интелектуални интереси, да откривате нови светове и да черпите от извора на знанието с пълни шепи.