Везни - личен и социален живот  2012 г.



Везни е знака на баланса и представителите на този знак имат репутация, че са изключително справедливи с всеки. Те имат безупречни маниери и отличен естетичен вкус.


Тази година обаче, Сатурн планетата на пречките и забавянията  ще преминава през вашия знак и чувство на неудовлетвореност, което може да изпитате вероятно леко ще ви подлуди. Така е, Сатурн не дава нищо даром и ще трябва да се потрудите, но пък и ще получите доста. Това е може би необходимо предизвикателство за вас. То ще укрепи вашата решителност и ще ви даде сила да минете през някои трудни моменти, да поемете повече отговорности и да вземете важни решения.

Везните
разцъфват в цялата си прелест на социални събития, те са учтиви и очарователен с почти всички, както знаем те са и добри домакини. Тази година съдбата ви поднася доста поводи да блестите на такива мероприятия и да се чувствате доволни от вниманието което получавате. Да се събирате с приятели и да пътувате ще е голямо разтоварване за вас. Ще имате този шанс Везни и се възползвайте с пълна сила, защото ви очакват много приятни и щастливи моменти.